Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Nurmijärvi – Huopakatto sopii kestävää kattoa arvostavalle

Huopakatto sopii kaikille, jotka haluavat katon, mikä näyttää hyvältä erilaisia rasituksia moitteettomasti kestäen vielä pitkän ajan kuluttuakin. Huopakatto tai palahuopakatto sopii esimerkiksi omakotitaloon, kesämökkiin, paritaloon tai autokatokseen. Kun tarvitset uuden huopakaton asennusta tai vanhan huopakaton uusimista, luota vain parhaisiin ammattilaisiin. Meiltä saat timanttista ammattitaitoa kaikkien huopakattotöiden tiimoilta, joten nimi kannattaa laittaa mieleen.

Teemme huopakattoremontteja, palahuopakattoremontteja ja muita bitumikattotöitä esimerkiksi Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä. Kaikki kattourakat voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja urakan päätyttyä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä – se onkin helppoa, koska antamamme lasku on selkeä, ja siitä on helppo poimia kaikki tarvittavat tiedot Verohallinnon lomakkeille.

Huopakatto on siis hyvin kestävä, mutta koska Nurmijärvellä tarvitaan omakotitalon tai esimerkiksi mökin huopakattoremonttia? Jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, voi huopakate kestää noin 40 vuotta. Palahuopakatto eli bitumipaanukatto kestää hieman vähemmän, mutta sekin pitää pitkään sateet rakennuksen ulkopuolella.

On kuitenkin tilanteita, jolloin katto kannattaa purkaa ja uusia, vaikkei se olisi vielä saavuttanut maksimikäyttöikäänsä. Voi olla, että katto on vaurioitunut pahasti myrskyssä, ja siksi suosittelemme huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia. Monet reiät ja repeämät voidaan korjata, mutta jos puu on kaatunut katolle tai tuuli on vienyt mennessään koko katon, on tilanne toinen. Asiantuntijamme osaa arvioida, milloin on taloudellisesti kannattavinta uusia bitumikatto.

Myös pitkään jatkunut huopakattovuoto on voinut saada katon ja sen alapuoliset rakenteet niin huonoon kuntoon, että paras – ellei jopa ainoa – vaihtoehto löytyy huopakattosaneerauksesta. Jotta huopakattovuoto saataisiin korjattua ennen katon vesivahinkoa tai jopa estettyä kokonaan huopakaton kuntoa tukevien huoltojen ja ennakoivien kattokorjausten avulla, kannattaa tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai aumakaton kuntoa seurata. Me teemme ilmaisen katon yleiskatsauksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä – jälleen yksi hyvä syy keskittää kaikki huopakattotyöt tälle kattopalvelulle! Katon katsauksen saa niin katon kevät- kuin syyshuollonkin yhteydessä, ja jos sen aikana havaitaan vaikkapa joitain korjaus- tai huoltotarpeita, niin laadimme kyseisten tarpeiden täyttämisestä oivallisen tarjouksen. Tarvittaessa kerromme asiakkaalle myös siitä, kun alkaa olla aika teettää huopa- tai palahuopakattoremontti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Nurmijärvellä etenee jouhevasti

Ei syytä huoleen, vaikka sinua olisi kehotettu uusimaan omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin huopakatto. Me olemme olemassa sitä varten, että sinun ei tarvitse tehdä bitumikaton vaihdon eteen muuta kuin ottaa yhteyttä. Sinun ei siis tarvitse käyttää viikonloppujasi tai kesälomaasi huoparullia raahaten, rakennustelineitä pystyttäen ja kattoläpivientien asennuksen kimpussa hikoillen. Riittää, että otat yhteyttä – me hoidamme huopakaton tai palahuopakaton uusimisen Nurmijärvellä varmoin ottein loppuun saakka.

Loistokas lopputulos on varma, kun asialla ovat pätevät ja motivoituneet huopakattoammattilaiset, jotka ovat uusineet mitä erilaisimpia kattoja. Vaikka haluaisit jotain normaalista poikkeavaa (kuten katon korotuksen), etenee urakka tottuneesti ja sujuvasti.

Jouhevuus varmistetaan myös etukäteen tehtävällä suunnittelulla. Suunnitteluvaiheen ansiosta tiedämme, kuinka monta ammattilaista kuhunkin kohteeseen lähetämme, ja kuinka paljon paikan päälle on saatava esimerkiksi uusia palahuopapaanuja ja kattoturvatuotteita. Urakka etenee ilman turhia viivästyksiä, kun kaikkeen on osattu varautua etukäteen.

Suunnittelu pohjautuu alkutarkastukseen. Alkutarkastusta tarvitaan myös siksi, että osaisimme laskea tarkan tarjouksen kustakin kattourakasta. Seuraavaksi kerromme hieman siitä, miten huopakaton tai palahuopakaton uusimisen hinta lasketaan.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontille lasketaan hinta alkutarkastuksen jälkeen

Sinua kiinnostaa varmasti se, mitä omakotitalon huopakattoremontti Nurmijärvellä maksaa. Myös autotallin huopakattoremontin hinta saattaa olla mielessäsi tällä hetkellä pyörivä asia.

Emme voi laskea autotallin tai kesämökin huopakattoremontin hintaa, ennen kuin tiedämme, millainen kohde meitä on odottamassa. Kun asiakas ottaa yhteyttä ja pyytää tarjouksen esimerkiksi mökin huopakattoremontista, sovimme tämän kanssa alkutarkastuksesta, minkä aikana keräämme tietoa kaikista huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin hintaan vaikuttavista asioista. Näin alkaa myös saunarakennuksen huopakattoremontti: ensin katto on tarkastettava, ja tuon tarkastuksen perusteella voimme laskea kattoremontin hinnan, suunnitella tulevan urakan sekä tehdä kaikki esivalmistelut, joita on suoritettava ennen katon purkamisen aloittamista.

Siihen, mitä huopakattoremontti maksaa, vaikuttaa totta kai katon pinta-ala. Mitä suurempi katto, sitä suurempi on materiaalien menekki, ja sitä enemmän työtunteja vanhan katon purkamiseen ja uuden katon asentamiseen kuluu.

Huopakattoremontin kestoon ja hintaan vaikuttavat myös talon korkeus ja kattokaltevuus. Loivan katon uusiminen on lähes aina nopeampaa ja siksi hieman edullisempaa kuin kaltevan katon uusiminen.

Myös sillä on merkitystä, kuinka paljon katolla on kattoturvatuotteita, jiirejä ja läpivientejä, sillä yksityiskohtien purkamiseen ja asentamiseen kuluu aikaa. Oikeastaan vieläkin enemmän meitä kiinnostaa se, missä kunnossa omakotitalon tai vaikka huvilan kattorakenteet ovat. Jos kattorakenteet ovat kuivat ja hyväkuntoiset, voi omakotitalon, kesämökin, autotallin, paritalon, pihavaraston tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremontti onnistua paljon vikkelämmin ja myös jonkin verran edullisemmin kuin siinä tapauksessa, että kosteus on päässyt pilaamaan katon alla olevat osat. Huopakatot ja muut katot kannattaakin remontoida ennen niiden kunnon totaalista romahtamista, eli kattojen pystyessä vielä pitämään sade- ja sulamisvedet rakennuksen ulkopuolella.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt