Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Nurmijärvi – ei lakisääteisesti pakollista, mutta erittäin suositeltavaa

Vesikourujen puhdistus Nurmijärvellä ei ole lakisääteisesti pakollista, kuten vaikkapa kattoturvatuotteiden asennus ja huolto. Se on kuitenkin välttämätöntä, jos haluat sadevesijärjestelmän palvelevan mahdollisimman pitkään ja tehokkaasti.

Vesikourujen puhdistuksella voit myös välttää sadevesijärjestelmän tukkeutumisen ja tukoksista aiheutuvat haitat. Sadevesijärjestelmän ruostevauriot, vesikourun irtoaminen räystäästä, otsalautojen ja julkisivun laudoitusten homehtuminen ja lahoaminen, julkisivun kivirakenteiden levittyminen ja rapautuminen, kattovuodot… siinä vain murto-osa tukosten mahdollisesti aiheuttamista ongelmista.

Kukaan ei myöskään pakota tilaamaan vesikourujen puhdistustöitä ammattilaiselta. Sekin on silti järkevää, sillä ammattimainen työnjälki maksaa itsensä huomattavasti paremmin takaisin kuin itse tehty työ.

Vesikourujen puhdistustyöt Nurmijärvellä voit tilata esimerkiksi meiltä Plus Kattopalvelusta. Me teemme vesikourujen puhdistustyöt puolestasi pitkällä kokemuksella kaikissa kohteissa omakotitaloista autotalleihin, kerrostaloihin ja maneeseihin!

Lisäksi palveluumme kuuluu veloitukseton sadevesijärjestelmän ja katon yleiskuntoarvio. Sen perusteella voimme tehdä loistavan tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä, jotta pikku vioista ei ehtisi kehkeytyä isompia murheenkryynejä.

Kuin rusettina komean palvelukokonaisuuden päällä tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Vähennyksestä voi olla yksityishenkilöille huomattavaa taloudellista etua.

Tervetuloa huipputyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistusrutiineista ei kannata lipsua, sillä Nurmijärvi on sateisinta Suomea

Rännien puhdistus Nurmijärvellä on tähdellistä, sillä Uusimaa on tilastotieteellisesti Suomen sateisinta aluetta. Rännien puhdistukseen kannattaa siis panostaa sekä Nurmijärvellä että Nurmijärven lähikunnissa, kuten Espoossa, Tuusulassa, Vantaalla, Hyvinkäällä ja Vihdissä.

Sateisin kuukausi Uudellamaalla on yleensä elokuu. Sadevesijärjestelmä näkee silti vesiliikennettä miltei läpi vuoden joko sade- tai sulamisvesien muodossa.

Mikäli roskien poisto ränneistä jää tekemättä, ei sadevesijärjestelmä pysty käsittelemään välttämättä milliäkään katolta valuvia vesiä. Sen sijaan koko valtava vesimassa ohjautuu aivan vääriin paikkoihin ja kosteusrasitetta saavat osakseen rakenteet, joita ei ole suunniteltu kestämään niin vuolaita putouksia.

Ethän siis lipsu rännien puhdistusrutiineista, vaan tilaat vesikourujen puhdistustyöt meiltä Plus Kattopalvelusta säntillisesti joka syksy ja kevät? Palvelemme osaavasti ja järkevin hinnoin Sekä Nurmijärvellä että Nurmijärven lähiseudulla.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – o-ou, ilmoitteleeko tukos jo itsestään?

Me Plus Kattopalvelussa kannustamme asiakkaitamme aina rännien tunnolliseen puhdistukseen, mutta joskus viesti ei tavoita kohderyhmäänsä ajoissa. Jälkiviisastelu ei kuitenkaan auta, jos tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on jo tarpeen – tukokseen on paras reagoida pikaisesti.

Älä silti säntää omin päin tukoksen kimppuun. Me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneiden vesikourujen sekä syöksy- ja alastuloputkien avaustyöt ammattitaitoisesti puolestasi!

On huomattavasti helpompaa ja varmempaa antaa tämäkin askare meidän käsiimme. Usein se tulee myös loppu peleissä edullisemmaksi, sillä me avaamme kaikenlaiset tukokset (myös jäätukokset) sadevesijärjestelmää vaurioittamatta.

Kun kaipaat ammattiapua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen tai muihin kattotöihin Nurmijärvellä tai lähiseudulla, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Laskemme hinnat kohdekohtaisesti, mutta kustannustehokkaat työtapamme takaavat kilpailukykyisen hintatason ja pitkä kokemuksemme erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Vinkki! Sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt kannattaa yhdistää muihin kattotöihin, sillä se säästää aikaa ja rahaa. Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata Nurmijärvellä kaikki kattotyöt rännien puhdistuksesta kattoturvatuotteiden asennukseen, katon paikkaukseen ja kattoremonttiin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt