Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Riihimäki – Huopakattoa uusiessa ei pidä hosua

Huopakattoremonttia ei tarvita pitkään, pitkään aikaan, jos se tehdään kerralla kunnolla. Hosumatta tehty huopakattoremontti, minkä jokainen vaihe on ollut ammattilaisten vastuulla, tuottaa pisimmillään jopa 40 vuotta kestävän huopakaton omakotitaloon, autotalliin, kesämökkiin tai vaikkapa saunarakennukseen. Myös palahuopakattoremontti Riihimäellä johtaa pitkäikäiseen lopputulokseen. Asiantuntijoiden asentama palahuopakatto (eli laattakatto tai paanukatto) voi kestää esimerkiksi kolmen vuosikymmenen ajan.

Tilaa huopakattoremontit ja palahuopakattoremontit Riihimäellä, Janakkalassa, Hausjärvellä, Hyvinkäällä ja Lopella meiltä, niin saat paikan päälle alan parhaat ammattilaiset, joilta kaikenlaiset huopakattotyöt sujuvat varmoin ottein. Pidämme huolen siitä, että kaikki suunnitellaan ja toteutetaan huolella – aina loppusiivoukseen saakka. Aluskermit, kattoläpiviennit ja sadevesijärjestelmät asetetaan paikoilleen juuri oikealla tavalla. Kaikki eristeet ja tiivisteet ovat asianmukaisia, eikä mikään sauma uhkaa vuotaa sateella.

Voisi kuvitella, että asiantuntijoiden palveluksista saisi maksaa itsensä kipeäksi, mutta näin ei ole asian laita, kun asioit tämän kattofirman kanssa. Me teemme onnistuneet huopakattoremontit ja palahuopakattoremontit erinomaisella hinnalla. Olemme päättäneet tekevämme kattotöitä, joihin aivan tavallisellakin kuluttajalla on varaa, joten tilaa huoletta niin saunarakennuksen huopakattoremontti kuin vaikkapa paritalon palahuopakattoremontti. Hinta ei tule yllätyksenä, sillä se lasketaan alkutarkastuksen jälkeen. Alkukatselmuksen jälkeen tiedämme, mitä katollesi tulee tehdä, kuinka kauan aikaa kattourakkaan menee ja mikä on uusien materiaalien menekki. Muun muassa näitä tietoja tarvitaan, jotta huopa- tai palahuopakattoremontille voidaan laskea tarkka tarjous. Urakan voi maksaa rahoituksella, mitä voi hakea yhteistyökumppaniltamme meidän nettisivujemme kautta, ja kun kaikki on ohi, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä Verohallinnolta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti uutta ja upeaa bitumikattoa, ja pyydä meiltä hyvä tarjous kattosi vaihtamisesta. Seuraavaksi kerromme lisää siitä, miten kauan bitumikattosaneeraukseen voi mennä, ja mitä sen yhteydessä voidaan tehdä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Riihimäki – Urakan laajuus selviää alkutarkastuksen aikana

Miettinet, meneekö huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen koko kesä. Pohtinet myös sitä, mitä kaikkea urakan yhteydessä tehdään, ja kuinka paljon sinun työpanostasi urakka vaatii.

Huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen ei mene koko kesää. Kun olemme tehneet alkutarkastuksen Riihimäellä, osaamme vastata urakan kestoa koskeviin kysymyksiisi. Jos katto on pinta-alaltaan melko pieni eikä katon alla ole vakavia kosteusvaurioita, voidaan omakotitalon tai mökin huopakatto uusia kenties jo parissa päivässä. Ammattilaisemme ovat kokeneita konkareita, joilta työt sujuvat ripeällä tahdilla. Kosteusvauriot, runsaat yksityiskohdat tai suuri pinta-ala pidentävät kattosaneerauksen kestoa, mutta silloinkin puhutaan lähinnä päivistä.

Sinun työpanostasi ei tarvita, sillä me teemme niin piharakennuksien, vapaa-ajan rakennuksien kuin omakotitalojenkin huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Se, mitä kaikkea urakan yhteydessä tehdään, riippuu täysin tilanteesta.

Jotta urakkaa voitaisiin kutsua huopakattoremontiksi, pitää ainakin vesikate uusia. Joissain tapauksissa vesikatetta ei tarvitse uusia, vaan vanha ja kuluneen oloinen ulkokate saadaan pelastettua kunnostamalla huonokuntoiset kohdat ja uusimalla huopakattopinnoite. Mitä vanhempi huopakate, sen parempi se on uusia, mutta joskus uusi ulkokate voidaan asentaa vanhan päälle. Lopputulos on silloin se, että kattoja on kaksi päällekkäin – vanha vesikate jää siis toimimaan uuden alusrakenteena.

Alkutarkastus kertoo senkin, jos vanha vesikate pitää ensin purkaa, ja jos kattorakenteita on korjailtava, uusittava tai esimerkiksi jatkettava. Kenties eristeet pitää uusia? Kaikki, mitä kattoa uusiessa pitää tehdä, selviää paikan päällä – samoin kattoremontin hinta. Ota siis yhteyttä, niin sovitaan alkutarkastuksen ajankohdasta.

Joskus omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti voi alkaa etuajassa

Jos kaikki menee odotusten mukaan, alkaa omakotitalon huopakattoremontti seuraavan kerran vasta noin 40 vuoden kuluttua. Toisinaan huopakattoremonttia voi tarvita jo etuajassa. Jos puu kaatuu piharakennuksen päälle kovalla tuulella, voi paras ratkaisu olla ulkovaraston tai autotallin huopakattoremontti Riihimäellä.

Myös talvi voi vaurioittaa kattoa. Lumen aiheuttamat vauriot saadaan usein kuntoon tekemällä huopakaton osittainen korjaus, mutta etenkin siinä tapauksessa, ettei vaurioihin puututa ajoissa, voi suosituksemme olla kesämökin huopakattoremontti. Se, onko paras vaihtoehto mökin huopakattoremontti vaiko kattokorjaus (kuten vuotavan katon korjaus ja kosteusvaurioiden kunnostus), selviää tuttuun tapaan paikan päällä.

Suosittelemme kattotarkastuksia kaikille muillekin kuin omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremonttia suunnitteleville. Säännöllisten kevät- ja syystarkastusten avulla kaikki huolto- ja paikkaustarpeet huomataan ajoissa. Kun tasakaton, aumakaton tai vaikkapa taitekaton tarpeet täytetään ajallaan, pysyy katon yleiskunto hyvänä, ja katon voi luottaa kestävän mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi roskien ja sammaleiden poistot ovat tärkeitä bitumikatoille, samoin kaikkien epätiiviiden kohtien kunnostukset.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt