Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Riihimäki – olisiko jo korkea aika kutsua rännirykmenttimme käymään kohteessasi?

Riihimäkeläinen, olisiko jo korkea aika kutsua rännirykmenttimme kohteeseesi vesikourujen puhdistukseen? Vesikourujen puhdistus on Riihimäellä suositeltavaa kaksi kertaa vuodessa – ensimmäisen kerran keväällä ja toistamiseen syksyllä ennen pakkasia.

  • Vesikourujen puhdistus tarkoittaa käytännössä roskien poistoa ränneistä.
  • Rännien puhdistus ylläpitää sadevesijärjestelmän terveyttä ja suorituskykyä. Niin ruoste kuin tukoksetkin pysyvät tehokkaasti loitolla.
  • Roskien poisto ränneistä maasta käsin on kyseenalaista – ränneihin jää todennäköisesti roska, jos toinenkin. Siksi me Plus Kattopalvelussa poistammekin roskat ränneistä käsityönä joko katolta käsin tai nousemalla räystäälle esimerkiksi henkilönostimella tai nostokorilla.
  • Tarpeen mukaan myös vesikourujen ulkopinnat voidaan puhdistaa.
  • Puhdistuksen päätteeksi sadevesijärjestelmän tarkastus on helppoa. Se onkin veloitukseton osa palveluamme!

Ennen rännien puhdistusta suosittelemme myös katon puhdistusta, sillä katon puhdistus pitää roskat pois ränneistä pidempään. Onneksi riveistämme löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset tähänkin työhön.

Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että kaikki tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen. Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta, jonka avulla voit maksaa isommankin savotan mukavasti osissa. Vesikourujen ja katon puhdistus ei tosin ole investointi siitä suurimmasta päästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yrityksemme Plus Kattopalvelu on pitkän linjan uranuurtaja, joten palvelemme Riihimäellä varmasti vielä ensi vuonnakin. Tarpeen vaatiessa hurautamme avuksesi myös Riihimäen lähikuntiin; Hyvinkäälle, Janakkalaan, Hausjärvelle, Lopelle ja Hämeenlinnaan.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Riihimäkeläinen, näin voit helpottaa rännien puhdistusta jatkossa

Rännien puhdistus on työ, jossa voit päästä hyvin helpolla – tai sitten tehdä asiat vaikeimman kautta. Moni riihimäkeläinen haluaa hoitaa hommat helpoimman kaavan mukaan. Se tapahtuu ulkoistamalla työt ammattilaiselle.

Kun tilaat rännien puhdistuksen meiltä Plus Kattopalvelusta, hoituvat hommat ripeästi ja ammattitaitoisesti pois päiväjärjestyksestäsi. Et joudu käyttämään omaa vapaa-aikaasi tai hartiavoimiasi muuhun kuin puhelinsoittoon!

Puhdistuksen yhteydessä pidämme kuitenkin silmällä myös muita asioita, jotka saattaisivat helpottaa rännien puhdistusta jatkossa. Pitkän uramme varrella olemme nimittäin huomanneet, että Riihimäen sisälläkin ränneihin kertyy eri määrä roskaa osoitteesta riippuen.

Esimerkiksi sadevesijärjestelmän kulunut pinnoite edesauttaa vesikourujen likaantumista ja roskien kertymistä ränneihin. Kuluessaan pinnoite karhenee, ja lika ja roskat tarttuvat huokoseen pintaan herkemmin.

Myös kaadon väärä kulma voi kerätä roskia ränneihin enemmän kuin olisi tarpeen. Kaadolla tarkoitetaan vesikourujen asennuskulmaa, jonka tulisi laskea loivasti syöksyputkia kohti. Ideana on, että ainakin osa roskista poistuisi itsekseen.

Luonnollisesti talon läheisyydessä kasvavat pihapuutkin lisäävät vesikourujen puhdistustarvetta. Lista ei kuitenkaan lopu vielä tähän. Kutsu rännirykmenttimme kurkkaamaan kohdettasi, niin jatkossa rännien puhdistus voi olla puolta helpompaa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä pari painavaa sanaa tukosten aiheuttamista haitoista

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt. Rännirykmentillämme on tässäkin suhteessa tekniikka kohdillaan, eivätkä edes jäätukokset laita meille kampoihin – saamme tukoksen kuin tukoksen liukenemaan jälkiä jättämättä!

Sitä ei kuitenkaan voi kylliksi korostaa, että ennemmin kannattaa panostaa vesikourujen säännölliseen puhdistukseen. Roskien poisto ränneistä ehkäisee kaikenlaisia tukoksia helposti ja edullisesti.

Tukoksia puolestaan kannattaa vältellä siksi, että niistä voi olla yllättävän paljon haittaa. Tukossa oleva sadevesijärjestelmä ohjaa katolta virtaavat vedet ihan mihin sattuu. Seurauksena räystäs voi alkaa homehtua tai lahota, julkisivun rappaus rapistua tai vaikkapa katto vuotaa. Jopa talon perustukset voivat kärsiä, jos räystäältä loriseva vesiputous laskee suoraan sokkelin juureen.

Jos tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on siis tarpeen, älä aikaile – ota meihin yhteyttä mitä pikimmiten! Sen jälkeen kannattaa laittaa rännien puhdistuksesta muistutus vaikkapa puhelimeen, jotta se ei jatkossa unohtuisi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt