Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Vihti – Näin varaudut huopakaton vaihtoon

Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti Vihdissä saattaa jännittää etukäteen. Kuinka paljon huopakaton uusiminen vie omaa aikaa? Kuinka pitkään piha on täynnä kuorma-autoja, rakennustelineitä ja roskalavoja? Onko kyseessä kovinkin kallis urakka?

Tilaa omakotitalon, autotallin, mökin tai vaikka saunarakennuksen huopakattoremontti meiltä, niin kaikki etenee varsin sujuvasti, eikä sinun tarvitse varautua kattourakkaan juuri millään tavalla. Me hoidamme kaiken puolestasi aina kattoremontin suunnittelusta ja materiaalien tilaamisesta katon lisälämmöneristykseen (jos sitä tarvitaan), katon varusteluun ja loppusiivoukseen. Sinä voit ottaa rennosti sillä aikaa, kun teemme mökin tai vaikkapa paritalon huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia Vihdissä. Uusimme katot myös Karkkilassa, Lopella, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa sekä Lohjalla.

Kattoremontin hinta ja kesto selvitetään joka kerta erikseen, sillä ensin meidän on tiedettävä, kuinka iso, korkea ja kalteva katto sinulla on – ja missä kunnossa huopa- tai palahuopakaton alla olevat rakenteet ovat. Tässä vaiheessa osaamme sanoa sen, että kovin kauaa tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi taitekaton uusiminen ei kestä, sillä meidän ammattilaisemme ovat kovia tekemään työtä. Aikaa ei kulu turhaan tuumailuun, vaan hommat etenevät rivakasti. Pitkän kokemuksen ansiosta kaikki työvaiheet etenevät varmoin ottein, joten myös tavallisesta poikkeavat kattosaneeraukset sujuvat nopealla tahdilla. Huopa- tai palahuopakattoremontti poikkeaa normaalista esimerkiksi silloin, jos sen yhteydessä tehdään katon korotus, tai jos pulpettikatosta muokataan harjakatto (tai harjakatosta aumakatto). Nopeimmillaan saamme kattosi uusittua parissa päivässä, mutta vasta alkutarkastuksen jälkeen osaamme sanoa, kuinka lyhytkestoiseen kattourakkaan sinun kannattaa mielessäsi varautua.

Hintammekin ovat aina kohdillaan, sillä laskemme periaatteidemme mukaisesti jokaiselle kattourakalle kilpailukykyisen hinnan. Omakotitalon ja mökin kattoremontit (tai kattokorjaukset tai vaikkapa sammaleenpoistokäsittelyt) voi vähentää verotuksessaan – tällä viittaamme kotitalousvähennykseen, mistä kannattaa ottaa ilo irti aina, kun se on mahdollista. Yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen ansiosta kaikki kattotyöt voidaan tehdä ajallaan. Esimerkiksi vuotavan katon korjaamisella tai vanhan bitumikaton uusimisella on kiire, jotta tilanne ei ehtisi muuttua pahemmaksi. Mikäli tilanne pahentuisi, voisi katon alle kehittyä kosteusvaurioita, joiden korjaaminen ja kunnostaminen aiheuttaisi ylimääräisiä kustannuksia.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Vihdissä on paras ratkaisu loppuun kuluneelle bitumikatolle

Ammattilaisemme etsivät aina ne parhaat ratkaisut puuttua kattosi ongelmiin. Paras tarkoittaa taloudellisinta, luotettavinta ja pitkäkestoisinta ratkaisua. Jos huopakatossa on reikä, paras ratkaisu tuskin on kattoremontti. Edes se, että palahuopakatto vuotaa Vihdissä, ei automaattisesti johda katon purkamiseen ja vaihtamiseen. Kenties omakotitalon, autotallin, mökin tai saunarakennuksen huopakatto vaikuttaa kuluneelta, vanhalta ja uusimisen tarpeessa olevalta? Vielä on toivoa jäljellä, sillä jos katto ei ole vielä teknisen käyttöikänsä päässä, voidaan sille antaa uusi elämä tekemämme huoltokokonaisuuden avulla. Tiivistämme huonokuntoiset kohdat ja uusimme katon pinnoitteen – tämä vie jo pitkälle! Voi olla, että katto kestää vielä parikymmentä vuotta aurinkoa, sateita ja muita rasituksia.

Jos huopakatto tai palahuopakatto on parempi uusia, kerromme tästä sinulle hyvän tarjouksen kera, ja lupaamme aloittaa kattosaneerauksen mahdollisimman pian. Katon ikä kertoo paljon, mutta katon uusimisen tarpeellisuus on arvioitava myös katon yleiskunnon perusteella. Ikää ei siis kannata tuijottaa liikaa.

Jotta huopakaton tai palahuopakaton yleiskunto pysyisi hyvänä vuosikymmenestä toiseen, kannattaa katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Näin mahdolliset kattoreiät, repsottavat saumat tai vaikkapa irronneet paanut huomataan mahdollisimman pian. Pieni kattopaikkaus palauttaa katon tiiviyden lykäten huopakaton tai palahuopakaton uusimista aina vain eteenpäin. Kattotarkastus kertoo myös niistä huolloista, joiden avulla katon rasituksensietokykyä ja ulkonäköä voidaan pitää yllä.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremonttiin kuuluu muun muassa sadevesijärjestelmän asennus

Paikan päällä Vihdissä selviää, mitä kaikkea omakotitalon huopakattoremonttiin tulee yhdistää. Huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin työvaiheet ratkaistaan alkutarkastuksen perusteella sekä asiakkaan kanssa keskustelemalla. Katon kunto vaikuttaa siihen, kuinka paljon erilaisia korjauksia katon vaihtoon tulee liittää. Voi olla, että kattorakenteet ovat mainiossa kunnossa – silloin niitä ei tarvitse kunnostaa tai uusia. Jos eristeetkin ovat kuivat ja niitä on juuri sopiva määrä, ei niihinkään tarvitse koskea.

Asiakas tietää parhaiten sen, kuuluuko autotallin huopakattoremonttiin esimerkiksi kattokaltevuuden muokkaaminen. Jos katto on kovin loiva, voi olla hyvä idea muokata siitä kaltevampi, sillä kaltevalta katolta roskat, lumet ja vedet poistuvat helpommin.

Kesämökin huopakattoremonttiin voidaan liittää vaikka katon korotus, jolloin kylmä ullakko voidaan ottaa asuinkäyttöön – hyvä idea esimerkiksi silloin, jos perhe on kasvanut ja mökille tarvitaan lisää nukkumatilaa.

Asuinrakennuksen, piharakennuksen ja mökin huopakattoremonttiin kuuluu myös katon varustelu. On tärkeää, että sadevesijärjestelmä mitoitetaan ja asennetaan oikein, sillä katolta sateella valuvat vedet on saatava kauas pois rakennuksen perustusten vierestä. Ei riitä, että sadevesijärjestelmän asennus on tehty moitteettomasti: jotta sadevesijärjestelmä toimisi myös tulevina vuosina ja vuosikymmeninä, tulee se puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Voit tilata meiltä myös rännihuollot, joten avullamme sadevesijärjestelmä toimii myös jatkossa.

Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti sisältää myös kattoturvatuotteiden asentamisen. Kattoturvatuotteita, joita esimerkiksi saunarakennuksen huopakattoremontin yhteydessä voidaan asentaa, ovat kattotikkaat, lumiesteet ja kulkusillat. Kattoturvatuotteiden on oltava tutkitusti turvallisia ja kestäviä, ja niitä valitessa sekä asennettaessa on otettava huomioon niin viranomaisten antamat määräykset kuin valmistajien antamat ohjeetkin. Me pidämme huolen siitä, että uuden bitumikaton varustelu tapahtuu asianmukaisella tavalla. Meihin voit luottaa myös kattoikkunoiden, kattoluukkujen ja muiden läpivientien asentamisen, eristämisen ja tiivistämisen tiimoilta. Kaikki onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, kun asialla on tämä kattofirma, joten ota yhteyttä vaikka saman tien!