Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Vihti – 5 hyvää syytä tilata meiltä!

Etsitkö hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Vihdissä? Palveluntarjoajia on kieltämättä monia ja valinta voi tuntua vaikealta. Jos tyytyväisiä asiakkaitamme on uskominen, on yrityksemme Plus Kattopalvelu kuitenkin mitä varmin valinta.

Tässä viisi hyvää syytä tilata rännien puhdistus Vihdissä juuri meiltä Plus Kattopalvelusta:

  1. Riuskat rännimestarimme ovat työssään erittäin kokeneita ja taitavia. Edes kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet tai korkeat kohteet eivät tuota päänvaivaa.
  2. Kokemuksen syvällä rintaäänellä rännien puhdistus hoituu myös ripeästi ja kustannustehokkaasti – olipa kyseessä sitten omakotitalo, autotalli tai vaikkapa kokonainen kerrostaloyhtiö.
  3. Meiltä saat kaupan päälle ammattiarvion sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnosta. Täyden palvelun kattotalona voimme tietenkin tehdä hyvän tarjouksen muistakin huolto- tai korjaustoimenpiteistä, jos jokin kokonaisuudessa pistää asiantuntijoidemme silmään.
  4. Samalla voimme tehdä myös muita kattotöitä, kuten katon kausipuhdistus.
  5. Koska olemme vakavarainen, pitkän linjan toimija, tiedät saavasi meiltä palvelua vielä ensi vuonnakin. Helppoa ja huoletonta!

Käänny siis meidän puoleemme, kun rännit taas kaipaavat kausittaista puhdistustaan. Rännimestarimme palvelevat tinkimättömällä ammattiylpeydellä myös Vihdin lähialueilla Karkkilasta Lopelle, Espoosta Hyvinkäälle ja aina Nurmijärvelle asti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Miksi vihtiläisen ei kannata puhdistaa rännejä itse?

Osa vihtiläisistä on sitä mieltä, että vesikourujen puhdistus onnistuu ihan hyvin itsekin. Mutta miksi vihtiläisen ei kannattaisi puhdistaa rännejä itse?

Me Plus Kattopalvelussa olemme nähneet paljon kohteita, joissa vesikourujen puhdistustyöt on tehty vuosikaudet ilman ulkopuolista apua. Toisaalta olemme päässeet näkemään myös sellaisia kohteita, joissa työt on teetetty ammattilaisella vuodesta toiseen. Kokemuksen perusteella voimme sanoa, että ammattilaisen ja amatöörin työnjäljessä on selkeä ero – ammattilaisen hyväksi.

Amatöörit poistavat roskat ränneistä yleensä maasta käsin, sillä räystäälle nousemisessa on suuri tapaturmavaara. Siksi kourujen pohjalle jää enemmän tai vähemmän roskia. Ei voi sanoa, että työ olisi yhtä tyhjän kanssa, mutta ei kylläkään kovin kaukana siitä.

Hyvin usein sadevesijärjestelmä alkaakin ruostua säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta. Myös tukoksia voi muodostua.

Edellä mainituista syistä ammattilaisen tuntipalkka maksaa itsensä huomattavasti paremmin takaisin kuin itse tehty työ. Jos tilaat työn meiltä Plus Kattopalvelusta, saat siitä myös kotitalousvähennystä.

Eikö olisikin siis aika alkaa arvostaa omaa vapaa-aikaa ja tilata vesikourujen puhdistus jatkossa meiltä Plus Kattopalvelusta? Käväise sillä välin itse vaikkapa elokuvissa!

Älä tyydy tee-se-itse-taktiikkaan edes rahasyistä. Maksa laskumme ennemmin vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – laitamme tukokselle luun kurkkuun sadevesijärjestelmää vaurioittamatta

Jokainen itseään kunnioittava täyden palvelun kattotalo tekee myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt. Luonnollisesti toimenpide kuuluu meidänkin repertuaariimme.

Vaikka pääsääntöisesti tukoksia pyritäänkin ennaltaehkäisemään rännien puhdistuksella, voi tukoksia silti muodostua vaikkapa jään takia. Myös puusta lentävien roskien määrä voi yllättää etenkin tuoreen vihtiläisen, sillä Vihti on hyvin vehreää aluetta.

Me Plus Kattopalvelussa pistämme tukoksille kuitenkin luun kurkkuun sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Esimerkiksi jäätukokset liuotamme kuuman vesihöyryn avulla – se ei kuormita Vihdin upeaa luontoakaan!

Kirveellä hakkaamisen, sadevesijärjestelmän potkimisen, pajunoksat ja muut kikka kolmoset jätämme suosiolla amatööreille. Kotikonstit ovat yleensä vain haitaksi.

Samalla vilkaisemme sadevesijärjestelmää ja muuta räystästä siltä varalta, että tukos on ehtinyt aiheuttaa haittaa esimerkiksi ruosteen, homeen tai lahovaurioiden muodossa. Jos niin on päässyt käymään, voimme tehdä hyvän tarjouksen vaadittavista korjaustöistä.

Jos tukos on jo ennättänyt lahottaa otsalaudat, mitä jos asentaisimme tilalle kuitusementtilaudat? Kuitusementistä valmistetut otsalaudat ovat kestäviä ja lähes huoltovapaita. Ulkonäöltään ne eivät juuri poikkea puisista laudoista.

Ota siis yhteyttä, kun sadevesijärjestelmä kaipaa mitä tahansa huomiota Vihdissä tai Vihdin lähiseudulla! Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi täydet 12 kuukautta vuodessa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt