Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Järvenpää – plussan verran parempaa palvelua

Järvenpääläinen, ethän laiminlyö vesikourujen puhdistustarpeita? Aivan liian moni järvenpääläinen talonomistaja ja taloyhtiö viittaa kintaalla sille tosiasialle, että roskien poisto ränneistä tulisi tehdä tunnollisesti kaksi kertaa vuoteen – joka syksy ja kevät.

Ja itse asiassa sekään ei vielä riitä. Jotta puhdistuksesta saisi irti parhaan mahdollisen hyödyn, on työ tehtävä kunnolla. Pienikin määrä kosteana muhivaa biomassaa voi saada sadevesijärjestelmän ruostumaan tai jäätymään tai aiheuttaa vaikkapa tukoksen.

Siksi kannattaakin tilata vesikourujen puhdistus meiltä Plus Kattopalvelusta. Meiltä saat plussan verran parempaa palvelua kuin monesta muusta firmasta, sillä meillä on pitkä kokemus vesikourujen puhdistuksesta ja muista kattotöistä.

Palveluumme kuuluu myös mukava bonus: veloitukseton katon yleistarkastus. Asiantuntijoidemme haukankatse voi paljastaa katolta tai sadevesijärjestelmästä paljon sellaisia pieniä vikoja ja puutteita, joista koituisi myöhemmin huomattavasti isompia murheenkryynejä. Katsauksen päätteeksi saat tietenkin halutessasi hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

Ota siis yhteyttä, kun kevät tai syksy tekee jälleen tuloaan ja vesikourut huutelevat puhdistuksen perään. Tavoitat rännimestarimme kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Plus Kattopalvelusta pääset nauttimaan myös Järvenpään lähikunnissa. Palveluverkostomme ulottuu Mäntsälästä Sipooseen, Tuusulasta Vantaalle ja aina Helsinkiin asti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Mitä rännien puhdistus Järvenpäässä maksaa?

Monia järvenpääläisiä kiinnostaa, mitä rännien puhdistus maksaa. Tarkkaa hintaa emme kuitenkaan valitettavasti vielä osaa sanoa. Me Plus Kattopalvelussa laskemme hinnat kohdekohtaisesti, sillä emme halua veloittaa ylihintaa.

Vesikourujen puhdistusoperaatiossa on paljon kohteesta toiseen muuttuvia tekijöitä, jotka vaikuttavat kustannuksiin huomattavasti. Merkitystä on esimerkiksi vesikourujen pituudella ja sillä, puhdistetaanko kourut vain sisäpuolelta (roskien poisto ränneistä) vai onko myös vesikourujen ulkopintojen pesu tarpeen. Molemmat tekijät vaikuttavat työtuntien määrään.

Lisäksi on otettava huomioon kohteen korkeus, joka puolestaan vaikuttaa kaluston ja varusteiden tarpeeseen. Usein vesikourujen puhdistus onnistuu katolta käsin, mutta toisinaan on kätevämpi tehdä työt räystään edessä seisomalla. On täysin kohteesta kiinni, millaista välineistöä rännien puhdistus vaatii.

Älä kuitenkaan huoli, sillä pitkällä kokemuksella teemme työt erittäin kustannustehokkaasti. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Pyydä tarjous, niin saat kilpailukykyisen tarjouksemme käsiisi tuota pikaa!

Kaikkein edullisimmin vesikourujen puhdistus hoituu katon kausihuollon tai muiden kattotöiden yhteydessä. Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta, niin laitetaan katto sadevesijärjestelmineen kerralla kuntoon. Rahoituksen avulla voit maksaa niin huollot kuin korjaustyötkin leppoisasti oman makusi mukaisissa erissä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulee usein kalliimmaksi kuin vesikourujen puhdistus

Tiesitkö, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulee usein loppu peleissä kalliimmaksi kuin vesikourujen säännöllinen puhdistus? Vaikka työ tehtäisiin harvemmin, tuppaavat tukokset nimittäin aiheuttamaan myös korjauksen tarvetta.

Kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon, alkaa vesi etsiä tietään kohti maata muita teitä. Yleensä tukos ohjaa vedet kourujen laitojen yli räystään laudoituksille ja julkisivulle. Näin ollen räystäs ja julkisivu saavat osakseen tarpeettoman paljon kosteusrasitetta, joka aiheuttaa ajan kanssa muun muassa hometta ja levää. Ennen pitkää puurakenteet lahoavat ja kivirakenteet rapautuvat.

Tasakatolla tukossa oleva sadevesijärjestelmä on omiaan aiheuttamaan jopa kattovuotoja. Tasaisen kattomuodon vuoksi vesi ei pääse katolta pois, vaan alkaa kertyä sinne lätäköiksi. Lätäköt paljastavat pienetkin heikkoudet katon vesitiiviydessä alta aikayksikön.

Eikä siinä vielä kaikki. Listaa tukosten aiheuttamista haitoista voisi jatkaa ties kuinka pitkään. Idea tuli kuitenkin varmasti selväksi.

Järvenpääläinen, muistathan siis tilata meiltä vesikourujen puhdistustyöt ajallaan? Jos tarve sitä vaatii, onnistuu meiltä tietenkin jo tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauskin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt