Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Tuusula – puhdistustulos, joka kelpaisi vaikka presidentille!

Tuusulassa vesikourujen puhdistus eli roskien poisto ränneistä on paras tehdä kahdesti vuodessa. Nyrkkisääntö pätee myös Järvenpäässä, Keravalla, Vantaalla, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä.

On kuitenkin hyvin ymmärrettävää, että monikaan ei halua ryhtyä rännien puhdistukseen itse. Vapaa-ajalle on paljon parempaakin käyttöä, ja kourukolalla koukkiessa saa hartiatkin ikävästi jumiin. Kattokin pitäisi putsata samalla, mikä taas on amatöörille suorastaan tyhmänrohkea tempaus.

Onneksi ongelman voi ratkaista varsin helposti ja edullisesti – tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt meiltä Plus Kattopalvelusta! Kouruguruillamme on rännien puhdistuksesta teräsbetoniakin vankempi kokemuspohja.

Riveistämme löytyvät pätevät asiantuntijat myös katon puhdistukseen. Niin pelti-, tiili- kuin huopakatonkin puhdistus käy meiltä käden käänteessä.

Loppuhuipennukseksi vilkaisemme sadevesijärjestelmää ja kattoa siltä varalta, että muillekin huolloille tai korjaustöille on aihetta. Tarvittaessa teemme mielellämme tarjouksen vaikkapa myrsky- tai lumivaurioiden korjauksesta.

Hyvän työn päätteeksi on laskun vuoro, mutta älä huoli. Meillä hinnat eivät huimaa päätä. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tekemään työt harvinaisen kustannustehokkaasti. Yksityishenkilönä saat työstämme kotitalousvähennystäkin!

Ota siis yhteyttä, kun kaipaat osaavaa ja kohtuuhintaista ammattiapua rännien puhdistukseen Tuusulassa tai Tuusulan naapurikunnissa. Me Plus Kattopalvelussa lupaamme puhdistustuloksen, joka kelpaisi vaikka presidentille!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Näistä syistä jokainen järkevä tuusulalainen talonomistaja ja taloyhtiö satsaa rännien puhdistukseen

Rännien puhdistus Tuusulassa on kaikkea muuta kuin turhaa työtä – sen tietää jokainen järkevä tuusulalainen talonomistaja ja taloyhtiö. Kaikille asia ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, joten aiheeseen liittyvät perusperiaatteet on hyvä kerrata.

Kantavana ajatuksena vesikourujen puhdistuksessa on säästää rahaa. Roskien poisto ränneistä auttaa sekä sadevesijärjestelmää että muita talon rakenteita pysymään paremmassa kunnossa.

Esimerkiksi ruoste pysyy sadevesijärjestelmästä sitä tehokkaammin loitolla, mitä tunnollisemmin rännit puhdistetaan. Muuten ruoste saattaa syödä ränneihin jopa reikiä, jotka puolestaan voivat saatella sadevesijärjestelmän eläkkeelle vuosia etuajassa.

Myöskään julkisivun homepesuun ja uudelleenmaalaukseen ei välttämättä tarvitse sijoittaa niin usein. Monessa tuusulalaisessa kohteessa räystäs ja julkisivu vetävät homeeseen ja kärsivät jopa lahovaurioista sen takia, että roskat ovat muodostaneet sadevesijärjestelmään tukoksia, jotka ohjaavat katolta virtaavat vedet aivan vääriin paikkoihin.

Tasakattoisen talon omistaja voi välttää rännien puhdistuksella jopa katon kosteusvaurion. Jos tasakaton sadevesijärjestelmä on tukossa, alkaa vesi kertyä aluksi katolle, mutta paineen kasvaessa liian suureksi, voi vettä lirahtaa vaikkapa läpiviennin kautta katon eristeisiin.

Kannattaa siis ottaa rännien puhdistus tosissaan. Tilaa työ meiltä hyvissä ajoin, niin varmistat käyttöösi paljon kehutun rännirykmenttimme!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole niin vaikeaa kuin luulisi

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole niin vaikeaa kuin lopputuloksesta voisi usein päätellä. Me Plus Kattopalvelussa olemme joutuneet todistamaan tätä murhenäytelmää monet kerrat.

Moni  yrittää nimittäin avata tukkoon mennyttä sadevesijärjestelmää ensin itse ja pirauttaa ammattilaisen paikalle vasta oman taistelutahdon sammuttua. Kun tulemme paikalle, asiakkaalla on otsa kurtussa, mutta syöksyputkiparka se vasta rutussa onkin.

Pahimmassa tapauksessa tukosta on yritetty avata kirveellä hakkaamalla ja syöksyputki on revennyt taistelun tuoksinassa kokonaan irti julkisivusta. Siinä vaiheessa ei välttämättä enää auta muu kuin uusia koko syöksyputki.

Tee siis fiksusti, ja tilaa myös tukkeutuneen syöksyputken tai vesikourun avaus suosiolla meiltä Plus Kattopalvelusta. Takaamme, että siten tukos hoituu helpoiten, nopeiten ja todennäköisesti myös edullisimmin pois päiväjärjestyksestäsi.

Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi kaikkina vuodenaikoina Tuusulassa ja lähialueilla. Tarpeen vaatiessa riennämme avuksesi vaikkapa keskellä kylmintä tammikuuta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt