Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Porvoo – Meiltä niin katon oikaisu kuin kattoreiän paikkaus

Huopakaton ja palahuopakaton kaikki korjaus- ja paikkaustarpeet kannattaa tilata tästä osoitteesta, sillä Plus Kattopalvelu on lyömätön vaihtoehto erilaisiin huopakattotöihin. Meiltä luonnistuvat niin isot kuin pienetkin katonkorjaukset. Tilaa vaikka painuneen katon oikaisu tai lahovaurioiden kunnostus. Me saamme kattosi kuntoon silloinkin, jos puu kaatuu sen päälle myrskyssä.

Huomaathan, ettei mikään omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunamökin, paritalon tai ulkorakennuksen huopa- tai palahuopakaton korjaustyö ole meille liian pieni. Tilaa vaikka mökin huopakaton reiän paikkaus tai saunarakennuksen palahuopakaton irronneen paanun liimaus. Onko aitan huopakatossa ilmakuplia? Kenties varaston otsalaudoissa on lahoa, ja ne pitäisi vaihtaa? Meiltä saat kaikki tarvittavat korjaukset ja paikkaukset – nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Huopakatto on erittäin tiivis katto, mutta jokin huopakaton läpivienneistä saattaa alkaa vuotaa Porvoossa. Voi olla, että huopakatto vuotaa savupiipun kohdalta, tai että huopakaton kattoluukku vuotaa. Tieto tästä motivoi tarkastamaan huopakaton tai palahuopakaton kunnon usein, sillä ilman lähietäisyydeltä tehtävää kuntotarkastusta ei saada tietää, vuotaako huopakatto esimerkiksi antennin juuresta vai ei (ei ainakaan tarpeeksi ajoissa). Huopakaton kuntoa kannattaa seurata myös jiirivuotojen sekä esimerkiksi huoltotarpeiden varalta. Suosittelemmekin, että tilaat meiltä katon kunnon tarkastuksen kaksi kertaa vuodessa. Voit tilata myös jonkin muun kattotyön, kuten vesikourujen puhdistuksen, ja saada kattotarkastuksen siten kaupan päälle.

Ota yhteyttä vaikka saman tien! Porvoon ohella toimimme myös Askolassa, Loviisassa, Myrskylässä, Pornaisissa ja Sipoossa. Yksityisasiakkaat voivat vähentää kattotyömme verotuksessaan, ja kotitalousvähennyksen ohella/sijasta voit hakea myös kattotöiden rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Katon kunto voi olla pienestä kiinni

Pienet yksityiskohdat voivat olla äärimmäisen tärkeitä, joten voidaan sanoa, että katon kunto on toisinaan pienestä kiinni. Mikään ei voita huopakaton tai palahuopakaton kunnon säännöllistä seuraamista, sillä näin katon ja kaikkien sen yksityiskohtien kunnosta voidaan pysyä kartalla. Meidän asiantuntijamme huomaavat heti, jos jotain on vialla, ja silloin saat tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä Porvoossa.

Asiantuntijamme tietävät, ettei huopakatteessa saa olla halkeamia tai kupruja, ryppyjä ja ilmataskuja. Katto voi vuotaa halkeaman kohdalta, ja ilmataskusta voi aikanaan syntyä uusi halkeama. Myös repsottavat saumat tulee tiivistää, jotta vuotien alle ei pääsisi kosteutta – ja jotta tuuli ei repisi vuotia.

Ovatko kaikki kattotarvikkeet kunnolla kiinni? Jos näin ei ole, lupaamme kiristää kiinnitykset, jotta tuuli tai lumi ei veisi lapetikkaita mukaansa. Kun tarkastamme omakotitalon, paritalon, saunarakennuksen tai esimerkiksi kesämökin huopakattoa, panemme merkille myös sen, onko katon pinnoite uusittava (jotta katto ei halkeilisi) tai onko katolta poistettava sammaleita (jotta kattoreikiä ja saumavuotoja ei syntyisi).

Miten estää se, että huopakatto vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta Porvoossa?

Edellä kerrottiin muutamalla sanalla siitä, miten huopakaton vaurioitumista voidaan estää kattohuolloilla. Entä huopakaton läpiviennit – miten estää esimerkiksi huopakatolla olevaa viemärintuuletusputkea vuotamasta Porvoossa?

Paras tapa pitää huopakaton ja palahuopakaton läpiviennit hyvässä (lue: tiiviissä) kunnossa on jättää niiden asentaminen meille. Toinen hyvä vinkki on tarkastaa läpiviennit joka kevät ja syksy. Suojapellitysten vääntyminen ja tiivisteiden haurastuminen voivat johtaa siihen, että huopakatto tai palahuopakatto alkaa vuotaa läpiviennin kohdalta. Läpivienti kannattaa tiivistää heti, kun tarvetta alkaa olla. Tarvittaessa voimme myös uusia kattoikkunan, kattovalokuvun tai vaikka kattoluukun, jotta se ei alkaisi vuotaa Porvoossa. Muistamme tarkastaa myös jiirien kunnon, sillä nekin voivat kulua ja alkaa vuotaa, jos tilanteeseen ei puututa ajoissa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt