Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Porvoo – Uusi huopakatto suojaa koko talon

Huopakatot ja palahuopakatot pysyvät pitkään hyvässä kunnossa. Huopakaton tiiviyttä ja rasituksensietokykyä ylläpidetään tekemiemme huopakattohuoltojen ja kattopaikkausten avulla. Aina kun tilaat jonkin bitumikattoa koskevan kattotyön Porvooseen, saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen, ja tuo kuntotarkastus kertoo aikanaan myös siitä, koska katto on aika uusia.

Uusi huopakatto suojaa koko talon parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaista vuodista tai paanuista kokoamamme huopakatto on tyylikäs, turvallinen, luotettavan toimiva ja todella tiivis suoja omakotitalolle, kesämökille, paritalolle tai vaikka autotallille. Ota siis yhteyttä ja tilaa omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunarakennuksen tai vaikka paritalon huopakattoremontti Porvooseen, Askolaan, Loviisaan, Myrskylään, Pornaisiin tai Sipooseen. Uusimme ensiluokkaisella ammattitaidolla myös palahuopakatot (eli laatta- tai paanukatot) sekä tiivissaumakatot.

Asuinrakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti ylläpitää rakennuksen arvoa, sillä liian vanhaksi ja huonokuntoiseksi päässyt huopakatto voi ruveta vuotamaan. Kun yksi vuotokohta on korjattu, voi katolle syntyä toinen, kolmas ja neljäs. Kattorakenteet voivat kastua ja vaurioitua, ja kosteusvauriot voivat levitä ympäri rakennusta. Pahimmillaan päädytään tilanteeseen, missä koko rakennus pitää purkaa, tai ainakin korjata hyvin perusteellisesti. Uusi katto pitää vedet talon ulkopuolella. Kattoa pitkin valuvat sade- ja sulamisvedet ohjataan pois asentamamme sadevesijärjestelmän avulla, joten edes ulkorakenteita pitkin valuvasta kosteudesta tai kapillaarisesta kosteudesta ei tarvitse kantaa huolta.

Omakotitalon huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti voi myös nostaa kiinteistön arvoa, sillä monet ostajat toivovat, että isot remontit on jo tehty. Huopakatto- ja palahuopakattoremontteja pidetään isoina ja hintavina remontteina, mutta meidän asiakkaamme voivat uusia bitumikattonsa edullisesti ja vaivattomasti. Huopakattoremontin hinta on mitä kilpailukykyisin, kun tilaat sen meiltä, ja yksityisasiakkaana voit käyttää mahdollisuuttasi kotitalousvähennykseen. Nopeimmillaan voimme uusia katon jo parissa päivässä, ja koska teemme kaiken avaimet käteen -pakettina, on urakan teettäminen asiakkaalle erittäin helppo ja huoleton kokonaisuus. Rahoituskin järjestyy käden käänteessä, sillä voit hakea kotisivujemme kautta yhteistyökumppanimme tarjoamaa remonttilainaa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Porvoo – Vaihtelu virkistää

Uuden huopakaton tai palahuopakaton ei tarvitse olla samanlainen kuin entinen katto. Katto voi olla eri värinen, aiempaa loivempi, aiempaa jyrkempi, aiempaa yksityiskohtaisempi tai aiempaa vähemmän varusteltu. Joskus on fiksua korottaa kattoa – kenties jopa niin paljon, että sen alle voidaan rakentaa uusi asuinkerros.

Ehkä sinulla oli tiivissaumakatto? Jos katto on tarpeeksi kalteva, voitaneen se korvata palahuopakatolla tai kolmiorimahuopakatolla. Tiivissaumakatto voi jäädä toimimaan uuden katon alusrakenteena, jos se on rakenteineen päivineen vielä mukiinmenevässä kunnossa. Myös peltikatto voidaan asentaa suoraan vanhan bitumikaton päälle.

Kuusikulmainen paanu ei ole ainoa vaihtoehto, jos haaveilet palahuopakatosta. Paanut voivat olla esimerkiksi nelikulmaisia, tai vaikka XL-kokoa. Kiinnostaisiko sellainen huopakatto, missä on ilmansaasteita neutraloiva pinnoite? Tehtäisiinkö kattoturvatuotteet peltisepäntyönä?

Kerro meille kaikki uutta kattoa koskevat toiveesi, niin teemme huopakaton tai palahuopakaton uusimisen Porvoossa haaveitasi vastaavalla tavalla.

Mekin pidämme vaihtelusta, ja siksi huopakattojen ja palahuopakattojen uusiminen on niin mukavaa. Kahta samanlaista palahuopakatto- tai huopakattoremonttia ei tule vastaan, joten tylsää ei ole koskaan – ei edes silloin, kun takana on useampi vuosikymmen huopakattojen ja palahuopakattojen parissa.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin yhteydessä asennetaan muun muassa piipunhattu

Huopakattoremonttia voidaan kutsua huopakattoremontiksi, jos urakan aikana uusitaan vesikatto. Lähes kaikki muu voi vaihdella. Koska jokainen katto on yksilöllinen, suunnitellaan (ja toteutetaan) omakotitalon, autotallin, kesämökin tai esimerkiksi paritalon huopakattoremontti Porvoossa aina tapauskohtaisesti. Aina ei pureta vanhaa kattoa, eikä kattorakenteitakaan tarvitse aina uusia tai korjata. Joskus kattorakenteita muokataan enemmänkin – kenties jopa niin paljon, että katon alle mahtuu uusi asuinkerros. Se on kuitenkin varmaa, että lopuksi teemme loppusiivouksen ja -tarkastuksen Porvoossa.

Huopakattoremonttiin kuuluu yleensä myös katon varustelu, sillä uusi katto tarvitsee sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteita, joita pitkin katolle on helppo päästä, ja joiden avulla katolla liikkuminen (sekä työskenteleminen) on mahdollisimman turvallista. Katolle pitää päästä muun muassa nuohoojien, antennin asentajien ja korjaajien, lumenpudottajien, katon korjaajien sekä ilmanvaihtolaitteiden huoltajien. Jotta meidän ja heidän olisi turvallista työskennellä huopa- tai palahuopakatolla, tulee katolle asentaa ainakin viranomaisten pakollisiksi asettamat kattoturvatuotteet. Todennäköisesti asennamme ainakin lapetikkaat ja talotikkaat. Jos rakennuksen mittasuhteet niin edellyttävät, asennamme myös lumiesteet ja kulkusillat huopakattoremonttisi yhteydessä. Lumiesteet ja kattosillat kannattaa hankkia, vaikka ne eivät olisi pakollisia, sillä kulkusillat helpottavat muun muassa vuosihuoltoja ja lumenpoistoa. Lumiesteiden ansiosta pihalla on helpompaa ja turvallisempaa liikkua keväälläkin, kun pikkuhiljaa sulava lumi tahtoo pudota katolta alas.

Entä sadevesijärjestelmä? No, tasakatolle asennamme kattokaivot ja kaltevan katon reunalla rännit sekä alastuloputket. Näiden avulla katolle satavat ja katolla sulaneesta lumesta muodostuneet sulamisvedet saadaan ohjattua pois. On tärkeää, että sadevesijärjestelmä on ehjä ja usein puhdistettu. Jotta se ei jäätyisi talvella, voimme asentaa sadevesijärjestelmään sulanapitojärjestelmän. Järjestelmä lämmittää sadevesijärjestelmää talvella, jotta vesi ei jäätyisi kovillakaan pakkasilla. Näin voidaan välttyä myös ränneistä riippuvilta jääpuikoilta.

Jos omakotitalossa, mökissä tai paritalossa on tulisija ja savupiippu, tarvitaan myös piipunhattua. Se pitää roskat ja sadevedet pois savuhormista, joten hormi vetää paremmin. Sadehattu vähentää myös hormin pakkasrapautumista, mikä pahentaa nokipaloriskiä, sillä rapautumisen myötä syntyneisiin koloihin voi kertyä roppakaupalla nokea.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt