Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Turku – Tiivis katto antaa aihetta iloon

Jos huopakatto vuotaa viemärintuuletusputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta Turussa, ei asiaa kannata painaa villaisella. Myös silloin, jos saunamökin, paritalon, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakatto vuotaa jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta, on asiaan puututtava mahdollisimman nopeasti. Onko saunarakennuksen huopakatteessa ilmakuplia? Tämä ei kuulosta kovin vakavalta, mutta kuprut kannattaa silti tasoittaa, sillä katon tilanne voi muuttua huonommaksi. Lopulta kattoon voisi syntyä vaurioita, mitkä saisivat katon vuotamaan.

Tarpeetonta sanoakin, että myös isot huopakattokorjaukset tulee kunnostaa nopeasti. Jos kattosi on lentänyt naapurin puolelle kovalla tuulella, pitää tilanteeseen puuttua heti. Samoin on silloin, jos puu on kaatunut katon päälle. Onneksi myrskytuulet aiheuttavat yleensä pienempiä vaurioita, jos niitäkään. Voi olla, että jokin kattoturvatuote irtoaa tai jokin vuodista repeytyy, mutta säännöllisesti huollettu huopakatto on tiivis ja rasituksenkestävä.

Tiivis katto antaa aihetta iloon. Huopakattosi tai palahuopakattosi pysyy tiiviinä meidän toimestamme, joten ota yhteyttä – meiltä saat kaikki huopakattokorjaukset sekä huopakaton tiiviyttä ylläpitävät huopakattohuollot Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa!

Meidän asiantuntijamme aloittavat huopakaton tai palahuopakaton korjaamisen ja paikkaamisen aina siitä, että he tarkastavat kattosi kunnon. Näin he tietävät, mitä tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi harjakatto sillä kertaa tarvitsee, ja siten he voivat laskea avaimet käteen -tarjouksen bitumikattosi kunnostamiselle. Huolellisen alkutarkastuksen ansiosta mitään yllätyksiä ei ilmene enää siinä vaiheessa, kun kattokorjaus on täydessä käynnissä. Etsimme aina ne taloudellisimmat vaihtoehdot kattosi kunnostamiseen – se, että huopakatto vuotaa piipun juuresta, ei anna aihetta tarjota huopakattoremonttia!

Huopakaton korjauksen voi maksaa luotolla, minkä tarjoamisesta vastaa eräs yhteistyökumppanimme. Muistathan, että Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä, kun katto tai sen läpiviennit on korjattu.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus voi koskettaa myös mökin kattoa

Kaikki katot kannattaa tarkastaa usein, sillä muuten pienet korjaustarpeet voivat jäädä huomaamatta. Haluat varmasti kattosi kestävän mahdollisimman pitkään Turussa, joten neuvomme tarkastamaan tai tarkastuttamaan katon kunnon aina puolen vuoden välein. Jos tilaat meiltä katon kevät- ja syyshuollot (mikä on erittäin suositeltavaa), saat kattotarkastuksen kaupan päälle.

Tarkastamme tiivissaumakaton, laattakaton tai kolmiorimahuopakaton kunnon hyvin huolellisesti, joten huomaamme myös mahdolliset reiät, halkeamat, kuprut ja ilmataskut. Tällaisetkin ongelmakohdat kannattaa laittaa kuntoon mahdollisimman pian, sillä mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakaton kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin puututaan, sitä parempana katon yleiskunto pysyy (ja sitä edullisempaa katon kunnostaminen on). Muistathan myös mökin ja ulkorakennuksien kattotarkastukset, sillä millä tahansa katolla voi olla halkeamia tai kupruja.

Mitä kattohuoltoja huopakaton tai palahuopakaton korjaukseen ja paikkaukseen voidaan yhdistää Turussa?

Kattotöitä kannattaa yhdistellä sekä kustannussyistä että siksi, että katto kannattaa laittaa aina kerralla kuntoon. Katon kunto voi olla vaakalaudalla, jos osa tarpeellisista kattotöistä jätetään odottamaan ”aikaa parempaa”.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaamiseen ja paikkaamiseen voidaan yhdistää esimerkiksi kattohuoltoja, kuten sammaleentuhokäsittely tai huopakaton pinnoitus. Myös katon ja vesikourujen puhdistus hoituu samalla, kun korjaamme huopakaton vuotavan kattoikkunan tai liimaamme irronneen paanun paikoilleen Turussa.

Katon puhdistus ehkäisee katon sammaloitumista, mikä voisi haurastuttaa ja kuluttaa kattoa. Sammaleet voivat saada katon vuotamaan esimerkiksi raottamalla vuotien saumoja. Keski-ikäinen huopakate kannattaa pinnoittaa uudelleen, sillä uusittu huopakattopinnoite antaa hyvän suojan sammaloitumiselta ja auringon UV-säteiltä. Mitä paremmassa kunnossa huopakattoa suojaava pinnoite on, sitä vähemmän huopakaton voi odottaa vaurioituvan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt