Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Turku – Bitumikaton vaihto on meille läheinen urakka

Onko aika teettää omakotitalon tai vaikka kesämökin huopakattoremontti Turussa? Ota yhteyttä tähän kattofirmaan! Bitumikaton vaihto on meille mieleinen ja sydämiämme lähellä oleva urakka. Huopakatetta on helppo työstää, ja lopputulos näyttää aina yhtä upealta. Olipa talossasi tasakatto, pulpettikatto, aumakatto, harjakatto tai vaikka monimuotoinen katto, tilaa katon vaihto tästä osoitteesta.

Me teemme myös paritalojen ja erilaisten ulkorakennusten huopakattoremontit Turussa ja Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa sekä Ruskossa. Niin saunarakennuksen, vierasmajan kuin autotallinkin huopakattoremontti onnistuu erinomaisesti, kun taitavat ammattilaisemme ovat asialla.

Huopakattoremontti voi tarkoittaa myös palahuopakattoremonttia. Tunnemme myös kolmiorimahuopakatot, joten sellaisenkin katon uusiminen (tai korjaaminen, huoltaminen tai varusteleminen) onnistuu käden käänteessä.

Koska on aika tilata huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti? Lienet kuullut sanottavan, että tiivissaumakatto kestää noin 40 vuotta, ja että palahuopakatto (eli laattakatto tai paanukatto) suojaa rakennusta noin 30 vuoden ajan. Asia ei ole kuitenkaan ihan näin yksiselitteinen. Joskus katteen kunto heikkenee ennen teknisen käyttöiän päätepisteen saavuttamista. Siksi katon kuntoa tulee seurata säännöllisesti. Kattohuollot ja kattokorjaukset (kuten myrskyvaurioiden korjaukset) pidentävät katon elinkaarta, mutta tilannetta on tarkasteltava joka kerta erikseen. Esimerkiksi silloin, jos puu kaatuu katon päälle, voi olla hyvä aloittaa huopa- tai palahuopakattoremontti. Nyrkkisääntö on se, että jos katon korjaus maksaisi suurin piirtein saman verran kuin bitumikattoremontti, kannattaa aloittaa katon vaihto. Katon uusiminen tarkoittaa kattoa, mikä voi kestää 30–40 vuotta, kun taas kattokorjaus voisi antaa katolle vain joitain vuosia lisää käyttövuosia.

Huopakattoremonttimme hinnoitellaan sangen kohtuullisesti, ja yksityisasiakkaille avautuu mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. Meillä on rahoitusalalla toimiva yhteistyökumppani, jolta voi hakea luottoa katon uusimista varten, joten tämäkin puoli hoituu helposti. Katon uusiminenhan on erityisen helppoa, sillä me teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä meihin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Turussa muuttaa koko talon ulkonäön – Maltatko odottaa muodonmuutoksen lopputulosta?

Huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Turussa muuttaa koko omakotitalon, autotallin, kesämökin, paritalon tai vaikka saunamökin ulkonäön, vaikka mitään radikaaleja uudistuksia ei tehtäisi. Vanha katto saattaa näyttää ihan mukiinmenevältä, mutta uusi katto pesee vanhan huopakaton mennen tullen. Uuden katon väri on syvä ja tasainen. Kun teemme huopakaton tai palahuopakaton uusimisen, uusimme yleensä myös sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet. Voit sanoa ”bye bye” ruosteisille kattotarvikkeille! Naapurit ja ohikulkijat huomaavat varmasti uuden katon. Jos olet myymässä omakotitaloasi tai mökkiäsi, kiinnittää uusi katto varmasti ostajien huomion, ja he voivat olla valmiit maksamaan kiinteistöstä hieman enemmän. Uusi katto on kova sana!

Oletko jo malttamaton? Onneksi huopakaton tai palahuopakaton uusiminen etenee jouhevasti. Jos katto on melko pieni ja loiva eikä sillä ole paljoa yksityiskohtia, voi huopakaton uusiminen tapahtua jo parissa päivässä. Näin nopea bitumikattosaneeraus edellyttää toki myös sitä, että kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa. Jotta kattoremontti etenisi nopeasti ja ilman ylimääräisiä korjauskustannuksia, kannattaa katto vaihtaa, ennen kuin sen kunto romahtaa. Jos vanhan katon kunto ehtii muuttua hyvin huonoksi, voi katto vuotaa, mikä voi pilata kattorakenteiden kunnon.

Ehkä haluat muokata kattoasi oikein kunnolla? Silloin huopakaton tai palahuopakaton uusiminen voi kestää hiukan pidempään, mutta lopputulos on varmasti odottelun väärti. Meiltä sujuu mikä vain. Voimme korottaa kattoasi tai tehdä tasakatosta harjakaton. Jyrkästä katosta voi kuoriutua loivempi katto, ja niin edelleen. Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, miten mökin, omakotitalon tai vaikkapa piharakennuksen katto voisi parhaiten vastata kaikkia kattoa koskevia toiveitasi ja tarpeitasi.

Kun tiedämme, mitä huopakaton uusimiselta odotat, olemme melkein valmiita laskemaan hyvän hinnan huopakaton tai palahuopakaton uusimiselle. Vielä on tehtävä yksi juttu, ja se on alkutarkastus. Tarkastamme kattosi ja ennen kaikkea kattosi rakenteiden kunnon paikan päällä. Tämän jälkeen voimme laskea tiukan hinnan tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimahuopakaton uusimiselle!

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti sisältää useita toimenpiteitä

Olipa kyse kesämökin, autotallin, paritalon tai vaikka omakotitalon huopakattoremontista, sisältää se useita toimenpiteitä Turussa. Sinun ei tarvitse huolehtia niistä, sillä me teemme huopa- ja palahuopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Sinun osuutesi rajoittuu yhteydenottoon – ellet ole jo valmiiksi asiakkaamme. Aina kun teemme jonkin huopakattotyön, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen, minkä päätteeksi osaamme kertoa kattosi todellisesta kunnosta. Tarvittaessa annamme tarjouksen esimerkiksi katon saumojen tiivistämisestä – tai huopakattoremontista, jos kattosi alkaa olla iäkäs tai liian huonossa kunnossa korjattavaksi.

Katon vaihdon ensimmäisiä työvaiheita on vanhan katon purkaminen, mutta tätä työvaihetta ei tarvita aina. Voi olla, että uusi katto voidaan asentaa vanhan katon päälle, ellei kattoja ole jo kaksin kappalein. Myös silloin, jos kattorakenteet ovat huonossa kunnossa, pitää vanha katto ensin purkaa.

Huopakattoremonttiin kuuluu usein myös kattorakenteiden kunnostamista. Joskus parantelemme välikaton tuuletusratkaisuja. Joskus vaihdamme märät villat tai lisäämme yläpohjan villojen määrää.

Aluskermin ja pintakermin asentaminen, kattoturvatuotteiden asentaminen ja sadevesijärjestelmän asentaminen ovat meille tuttuja työvaiheita. Voit luottaa asiantuntevuuteemme myös läpivientien asentamisen ja eristämisen osalta. Ehkä haluat uudelle katollesi aurinkopaneelit? Sekin onnistuu – jatkossa voit olla omavarainen energian suhteen (ainakin kesäkuukausina)!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt