Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Helsinki – Katon vaihto maksaa usein luultua vähemmän

Jos huopakatto on kovettunut, halkeileva, kupruileva ja kulahtanut, on aika ottaa yhteyttä kattourakoitsija Plus Kattopalveluun ja tilata omakotitalon (tai esimerkiksi saunamökin, paritalon tai autotallin) huopakattoremontti.

Tulemme paikan päälle laskemaan, mitä huopakattoremontti maksaa. Kun tuo perusteellinen alkutarkastus on tehty, tiedät omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai vaikka mökin huopakattoremontin hinnan – ja sen, että omakotitalon tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontista saa kotitalousvähennystä.

Saunarakennuksen huopakattoremontin tai muun kattourakan voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, joten kattourakan maksaminen on joustavaa. Teemme kohtuuhintaisia ja kotitalousvähennyskelpoisia huopakattotöitä myös Helsingin ympäristössä, eli Vantaalla, Sipoossa sekä Espoossa.

Miksi saunamökin, ulkorakennuksen tai paritalon huopakattoremonttia kannattaa kiirehtiä? Siksi, että vanha ja haurastunut katto ei ole enää täysin tehtäviensä tasalla. Vesikaton tärkein tehtävähän on pitää vesi talon ulkopuolella. Vesikatto ei ole esimerkiksi lämmöneriste. Lämmön pitäminen sisätiloissa on yläpohjan eristevillojen tai -levyjen varassa. Vesikate on sateensuoja, minkä haurastuminen uhkaa koko talon kuivuutta ja terveyttä.

Huopakatot ovat kestäviä kattoja, joten voi mennä jopa 40 vuotta, ennen kuin bitumikattoremontti on nostettava pöydälle sen kuuluisan kissan lailla. Palahuopakattoremonttia tarvitaan jo aikaisemmin, sillä bitumipaanukatteen käyttöikä on ainakin 10 vuotta lyhyempi kuin tiivissaumakatteen. Nuorehkossa katossa voi esiintyä reikiä tai saumavuotoja. Niitä voivat aiheuttaa sammaleet tai lumi- ja myrskyvauriot. Katon osittainen korjaus ja asianmukaisten huopakattohuoltojen toteuttaminen pidentävät katon käyttöikää, mutta yli 40 vuotta huopakatteita ei ole tarkoitettu kestämään.

Me olemme oikea valinta toteuttamaan kaikki huopakattotyöt, myös huopakaton tai palahuopakaton uusimisen. Ota siis yhteyttä meihin ja pyydä kilpailukykyinen tarjous kattourakastasi!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Helsingissä – Katon vaihto on joka kerta erilainen urakka

Omakotitalon, paritalon, mökin, saunarakennuksen, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen huopakaton uusiminen on joka kerta erilainen urakka. Tulemmekin paikan päälle selvittämään, millainen kohde on kyseessä, ja mitä sen kattoremonttiin on sisällytettävä. Tämän alkutarkastuksen perusteella voimme laskea reilun tarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Helsingissä. Pelkän puhelinkeskustelun perusteella ei siis voida selvittää bitumikaton vaihtamisen hintaa, mutta soittamatta ei kannata jättää – emmehän muuten voisi sopia kattotarkastuksen ajankohtaa. Voit lähestyä meitä myös sähköisesti saadaksesi tarjouksen katon uusimisesta.

Joissain tapauksissa huopakatto tai palahuopakatto (eli laattakatto) voidaan uusia purkamatta talon vanhaa kattoa. Tämä on aika harvinaista, sillä vanhan katon rakenteiden tulee olla sellaisessa kuosissa, että ne kestävät myös uuden huopakaton odotettavissa olevan elinkaaren verran.

Normaalisti huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen kuuluu vanhan katon purkaminen ja kaikkien katon alla odottavien korjaustoimenpiteiden suorittaminen. Voimme tässä yhteydessä parannella välikaton tuulettumista, lisätä eristeiden määrää tai vaikka muokata katon kaltevuutta tai katon muotoa.

Asennamme laadukkaan aluskermin ja pintakermin (tai palahuopapaanut). Kaikki katon läpiviennit kattoluukusta antennin läpivientiin toteutetaan huolellisella otteella, eikä kattoturvatuotteidenkaan asentamisvaiheessa hosuta. Asennamme uudelle huopakatolle kaikki viranomaisten edellyttämät kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotevalikoimaan vaikuttaa muun muassa katon kaltevuus. Voimme täydentää kattoturvatuotevalikoimaa vapaavalintaisilla kattoturvatuotteilla. Lisäksi voimme asentaa uudelle pulpetti- tai vaikka harjakatolle myös aurinkopaneeleita tai vaikka ilmanvaihtohormeja. Asennukset tehdään valmistajan ohjeet ja bitumikatteen erityisvaatimukset huomioon ottaen. Panostamalla kaikkiin yksityiskohtiinkin voimme toteuttaa omakotitaloon tai esimerkiksi huvilaan sellaisen huopakaton, minkä alla voi viettää huolettomia vuosikymmeniä.

Jos kyseessä on pinta-alaltaan pieni ja melko loiva huopakatto, millä on vain pari läpivientiä, on katon uusiminen nopeasti etenevä urakka. Pieninkin katon uusimiseen kuluu toki aikaa, jos katon alla on paljon kosteuden vaurioittamia kattorakenteita. Nopein huopakattoremontti voi olla ohi jo parissa päivässä, mutta nopeuden sijaan panostamme laatuun. Emme tietenkään vetkuttele suotta, sillä se ei palvelisi kenenkään etua.

Näin omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontti lykkääntyy

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien huopakattoremontit kannattaa tilata tältä kattopalvelulta, jolle asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeä asia. Asiakkaita ei pidetä tyytyväisinä tarjoamalla sutta ja sekundaa – tai hinnoittelemalla työt tavallisten kuluttajien ulottumattomiin. Siksi teemmekin kaikki huopakattoremontit huolellisesti ja asiantuntevasti. Katolle valitaan vain parhaita ja tasokkaimpia huopavuotia – tai huopapaanuja. Tiesitkö, ettei nykyaikaisissa paanuissa ole enää suojamuovia liimapinnalla? Muovittomuus on iso askel kohti kestävämpiä kattotöitä. Samalla voidaan nopeuttaa palahuopakattoremonttia ja suitsia jätekustannuksia.

Myös uudet kattoturvatuotteet, kattokaivot tai vesikourut ja alastuloputket sekä muut kattotarvikkeet ovat ensiluokkaisia. Jos vanhoja kattotarvikkeita ei ole pakko uusia, voimme asentaa hyväkuntoiset kattotuotteet myös uudelle katolle – muussa tapauksessa toimitamme loppuun käytetyt kattovarusteet jäteasemalle ja asennamme uudelle katolle upouudet varusteet.

Vaikka asennustyö onkin hoidettu kokeneiden asiantuntijoiden toimesta ja vaikka vesikatteen tai kattotarvikkeiden laadussa ei ole tingitty, on huopakattoremontin hinta varsin kohtuullinen. Vaikka omakotitalon, mökin tai esimerkiksi autotallin huopakattoremontti onkin hoidettavissa järkevällä hinnalla, ei kukaan tahdo uusia kattoaan liian usein. Meiltä kuulet myös tavoista lykätä kattoremonttia, eli pidentää huopakaton käyttöikää Helsingissä.

Tärkeimmät tavat ylläpitää bitumikaton ehjyyttä ja tiiviyttä ovat katon puhtaanapito ja katon kunnon seuraaminen. Aina kun tilaat meiltä jonkin huopakattotyön (vaikkapa katon puhdistamisen lehdistä ja neulasista), saat kattotarkastuksen ilmaiseksi. Jos jotain saumaa pitää tiivistää tai jokin paanu pitää liimata uudelleen kattovuotojen ehkäisemiseksi, saat siitä hyvän tarjouksen.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt