Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Sipoo – Asiakastyytyväisyys on meille prioriteetti

Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa tai Mäntsälässä korjaamamme huopakatto on varmasti hyväkuntoinen. Jätä huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus meille, niin katto ei enää edes meinaa vuotaa. Toteutamme jokaisen huopakattokorjauksen Sipoossa ja sen naapurikunnissa mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella, sillä asiakastyytyväisyys on meille prioriteetti. Asiakastyytyväisyyttä ei saavuteta ylihinnoittelemalla työt tai hutiloimalla silloin, kun pitäisi korjata huopakaton vuotavaa kattoikkunaa. Asiakas ei ole tyytyväinen silloinkaan, jos viivyttelemme avun tarjoamisessa. Jos huopakatto vuotaa piipun juuresta tai jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta, on katto korjattava heti, eikä vasta viikkojen tai kuukausien kuluttua.

Asiakastyytyväisyys vaatii siis nopeaa reagointia, kun omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon tai ulkorakennuksen huopa- tai palahuopakattoa pitää korjata ja paikata. Katto on saatava kerralla kuntoon, sillä ei olisi kenenkään etu, että huopakaton kattoluukku alkaisi vuotaa pian edellisen kattokorjauksen jälkeen.

Jotta katon hyvä kunto ja sen säilyminen voitaisiin varmistaa, teemme jokaisen huopakattokorjauksen yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Tuo kuntoselvitys paljastaa sen, jos huopakatto vuotaa myös antennin juuresta, tai jos jonkin muun läpiviennin tiivisteet ovat niin kuluneet, että läpivientivuoto on vain ajan kysymys. Veloituksettoman kattotarkastuksen aikana panemme merkille myös katon mahdolliset huoltotarpeet. Jos katto olisi hyvä käsitellä sammaleenpoistoaineella tai vaikkapa pinnoittaa uudestaan, teemme tarjouksen katon kuntoa kohentavista huoltotoimenpiteistä.

Kaikki huopakattojen ja palahuopakattojen paikkaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme myöntämällä rahoituksella. Muistathan hakea kotitalousvähennystä – se ei tietenkään ole pakollista, mutta kaikki mahdollisuudet säästää rahaa kannattaa hyödyntää. Yksityisasiakkaille tarjolla oleva kotitalousvähennys tekee jo valmiiksi edullisista kattokorjauksistamme vieläkin edullisempia.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Onko katto alkanut ryppyillä?

Onko kattosi alkanut ryppyillä? Ilmakuplat omakotitalon, saunamökin tai esimerkiksi paritalon huopakatossa kertovat kermikerrosten väliin päässeestä kosteudesta. Ilmakupla kannattaa tasoittaa Sipoossa. Ota yhteyttä, niin teemme sen puolestasi. Tässäkin kattopaikkauksessa tarvitaan ammattitaitoa, oikeanlaisia välineitä ja ripeää toimintaa, sillä kupru voi ajan kanssa johtaa vielä ikävämpiin ongelmiin.

Myös kattoreiät ja katon halkeamat kannattaa paikata, ennen kuin huopakatto vuotaa, ja sen alla olevat vaneri- ynnä muut rakenteet kastuvat. Reikiä voi syntyä esimerkiksi silloin, jos tuuli repii joitain kattoturvatuotteita irti katosta. Kattotikkaiden ja muiden katon tarvikkeiden kiinnikkeet kannattaakin tarkastaa puolen vuoden välein.

Halkeamia syntyy kattohuovan kuivuessa ja menettäessä elastisuutensa. Sammaleenpoistot ja huopakaton pinnoitus auttavat pitämään vuodan joustavana.

Vaikka kattohuolloilla voidaan estää monet vauriot, voi yllätyksiä silti sattua. Meiltä saat apua ja ammattitaitoista katonkorjauspalvelua nopeasti!

Onko huopakaton vuotava kattoluukku uusittava Sipoossa?

Jokin huopakaton läpivienneistä voi vuotaa Sipoossa niiden vuosikymmenten aikana, mitkä bitumikatto sinua palvelee. Se voi olla kattoluukku. Jos huopakaton kattoluukku vuotaa, se voi olla tarpeen uusia, mutta myös huopakatteen ja kattoluukun liitoskohdan tiivistys voi riittää. Selvitämme paikan päällä sen, miten katto kannattaa kunnostaa, ja samalla selviää huopa- tai palahuopakaton paikkauksen hinta.

Kattokorjaus on meille se ensisijainen vaihtoehto, joten tarjoamme huopakattoremonttia vain sen ollessa oikeasti paras vaihtoehto (esimerkiksi huopakaton ikä huomioiden). Jos vain mahdollista, teemme sinulle kohtuuhintaisen tarjouksen irronneiden paanujen liimaamisesta, huopakaton reikien paikkauksesta, jiirien tai saumojen tiivistämisestä tai vaikkapa vuotavan kattoluukun, kattoikkunan tai piipun juuren korjaamisesta.

Muistathan tarkastaa tai tarkastuttaa huopakaton kahdesti vuodessa. Näin toimimalla saat tiedon huopakaton kunnossa mahdollisesti tapahtuneista muutoksista jo hyvissä ajoin, ja katto päästään paikkaamaan silloin, kun kattopaikkaukset ovat edullisimmillaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt