Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Vantaa – Katto suojaan säiltä mahdollisimman nopeasti

Huopakattosi tulee korjattua nopeasti ja ammattitaitoisesti, kun tilaat katon tiivistyksen Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla tai Sipoossa tästä osoitteesta. Huopakaton tai palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset kannattaa aloittaa niin nopeasti kuin suinkin, sillä muuten rakenteet eivät ole riittävästi suojattuja säiltä ja kosteudelta. Jos huopakatto vuotaa piipun juuresta, TV-antennin kohdalta tai katon jiirin (eli sisätaitteen) paikkeilta, voivat katon alla olevat rakenteet kastua. Kattorakenteet ovat vaarassa kastua ja vaurioitua silloinkin, jos huopakaton kattoikkuna, viemärintuuletusputki tai jokin muu läpivienti vuotaa Vantaalla. Kattorakenteiden vaurioituminen voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi lahovaurioiden syntymistä, ja laho vie mennessään rakenteiden kantokyvyn. Se, että huopakaton ilmanvaihtoputki tai kattoluukku vuotaa, voi johtaa yläpohjan homevaurioonkin.

Omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon, kanalan tai ulkorakennuksen huopakattokorjaukset ja -paikkaukset osataan aloittaa tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, kun katto tarkastetaan usein. Niin pulpettikatto, aumakatto, tasakatto kuin harjakattokin on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Tilaamalla katon kevät- ja syyshuollot tästä osoitteesta saat kattotarkastuksen silloin, kun sitä eniten tarvitaan – ja vieläpä ilmaiseksi. Tilasitpa minkä tahansa kattotyön, saat katon kunnon tarkastuksen veloituksetta, joten kannattaa asioida kanssamme. Muistathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen ja sen, että yhteistyökumppanimme tarjoaa joustavaa rahoitusratkaisua kaikille huopakattotöillemme.

 

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Teemme nämäkin kattopaikkaukset antaumuksella

Me olemme sangen ihastuneita huopakattoihin, joiden tyylikkyys ja rasituksensietokyky ovat vertaansa vailla. Olemme aina valmiita asentamaan uuden huopakaton tai tekemään jonkin huopakattohuollon, mikä kohentaa katon kuntoa. Jos huopakattoa tai palahuopakattoa on korjattava, laitamme peliin koko ammattitaitomme saadaksemme omakotitalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi saunamökin huopakaton huippukuntoon. Katto on pian entistä ehompi!

Teemme antaumuksella kaikenlaiset huopakattojen ja palahuopakattojen korjaukset. Olemme oikea valinta silloin, jos huopakatto vuotaa Vantaalla. Tiivistämme katon ja kunnostamme mahdolliset kosteusvauriot sen alla.

Korjaamme myös myrskyn aiheuttamat vauriot, eli tulemme esimerkiksi kiinnittämään irronneet kattoturvatuotteet paikoilleen. Voimme myös paikata tai uusia revenneen vuodan.

Mikään katonkorjaus ei ole meille liian pieni. Teemme huolellisesti myös pienimmät kattopaikkaukset, kuten kuprujen ja ryppyjen tasoitukset. Ilmakupla (mikä on syntynyt kermien väliin päässeen kosteuden takia) voi vaurioittaa huopakattoa ihan lähitulevaisuudessa, joten se kannattaa tasoittaa.

Kaupan päälle saat aina kattotarkastuksen, minkä ansiosta mikään paikkausta odottava kohta ei jää huomaamatta Vantaalla. Kattotarkastajamme huomaisivat myös huoltotarpeet.

Jos huopakaton kattoluukku vuotaa Vantaalla, voidaan kattokorjaukseen yhdistää rännihuolto

Tarkastelemme omakotitalon, mökin tai esimerkiksi paritalon huopakattoa aina kokonaisuutena. Vuotavan kattoluukun korjaaminen ei paljoa auta, jos huopakatto vuotaa Vantaalla myös piipun juuresta. Vaikka korjaisimme vuotavan kattoikkunan, olisi katon vesivahinko vain ajan kysymys, jos huopakaton jiiri olisi huonossa kunnossa. Vuotavan viemärintuuletusputken korjaaminen ei pelasta kattoasi, jos sammaleet ovat avanneet katon saumoja, tai jos kuivuneeseen vuotaan on syntynyt halkeama.

Tarkastamme kattosi kaupan päälle jokaisen kattokorjauksen yhteydessä. Tarjoamme kaikkien katon vaurioiden korjaamista. Tarvittaessa laadimme houkuttelevan tarjouksen myös katon huoltamisesta. Huopakatto tai palahuopakatto voi vaatia esimerkiksi sammaleiden poistamista, mikä hidastaisi katon kulumista ja vähentäisi bitumikaton alttiutta vuotaa. Tarvittaessa tarjoamme myös sadevesikourujen ja alastuloputkien puhdistamista. Rännihuoltoa tarvitaan puolivuosittain, jotta sadevesijärjestelmä vetäisi aina kiitettävällä tavalla. Jos rännien puhdistamista ei ole vielä ehditty tehdä, kannattaa se tehdä yhtä aikaa huopakaton reikien paikkaamisen tai esimerkiksi vuotavan piipunjuuren tiivistämisen yhteydessä. Kattokorjaukseen voidaan yhdistää myös katon pinnoitus, mikä suojaa huopakaton lukuisilta eri rasituksilta.

 

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt